Nationale Secretaressedag, donderdag 16 april 2015

13 april 2015 geplaatst door Janne Venderbosch
Plaats een reactie

Zou het niet leuk zijn om dit jaar uw secretaresse eens écht te verrassen? Het blijft natuurlijk iedere keer weer lastig om een bijzondere attentie te bedenken. Nu weet ik dat een kleurige bos bloemen of een stijlvolle box met chocola altijd goed aankomt. Maar hoe mooi zal de blik in haar ogen zijn als dit keer de vorm van de verpakking niet het cadeau al aan haar verraadt? Het feit dat u naar een bijzonder cadeau heeft gezocht maakt voor haar de verrassing helemaal compleet. Ik zou het als ik u was gewoon eens uitproberen.

Mijn voorstel is om de Basic-bag cadeau te geven, een organizer voor in haar tas. Dit cadeau is bij meerdere cadeau-opdrachten die ik heb mogen uitvoeren al erg succesvol geweest. Ik weet zeker dat ook uw secretaresse er blij mee zal zijn.

Kaart Basic-bag

Kaartje bij Basic-bag

Op dit moment heb ik nog enkele Basic-bags op voorraad. Ik lever ze verpakt in een mooie cadeautas voor € 28,95. Mail mij (info@jannev.nl) en ik reserveer ze vast voor u!IMG_7619

Over Janne Venderbosch

Luxury gift shopper / speurend naar cadeaus / voor jou/jullie. Ben helemaal moe van gadgets en giftcards ! Stijlvol, tijdloos, puur, luxe = waardevol.

Plaats een reactie

Required fields are marked *