Mijn eerste blog, nieuwsgierig……

16 juli 2013 geplaatst door Janne Venderbosch
Plaats een reactie

Waarom begin je een blog? Dat is natuurlijk voor iedereen anders. De een vind het leuk om verhalen te schrijven, de ander heeft er behoefte aan veel informatie te delen. En dan is er ook nog een groep die gewoon graag hun dagelijkse beslommeringen met hun lezers wil delen.
Wat voor mij de reden is om ook met bloggen te beginnen?  Van alles een beetje, maar vooral nieuwsgierigheid. Waarnaar? Naar reacties en verhalen van anderen. Over cadeaus natuurlijk!

Cadeaustress
Als iets voor veel hoofdbreken kan zorgen bij de meeste mensen dan is dat wel het zoeken naar een mooi cadeau. En het lijkt er tegenwoordig op dat men er ook geen tijd meer in kan of wil steken om iets te zoeken. Er is geen onderwerp of belevenis of er is wel een cadeaubon voor te krijgen. Jammer, want een écht cadeau geven of ontvangen is zó veel leuker!

Internet
Nou dacht ik dus eigenlijk dat ik op internet wel de nodige verhalen en tips zou kunnen vinden. Maar dat valt vies tegen. Als je al zoekt op het woord cadeau kom je meestal op de niet meest originele cadeausites uit. En echte verhalen zijn ook moeilijk te vinden.

Inspiratie
Dus, waarom niet zelf die verhalen verzamelen? Verhalen waar je ideeën uit op kunt doen. Verhalen die je een richting kunnen geven.  Verhalen van anderen die een mooie herinnering hebben aan een cadeau dat zij ooit kregen. Zodat jij ook weer de inspiratie hebt om voor iedereen in je omgeving een mooi en écht cadeau te kopen. En het weer leuk wordt om een cadeau te geven én te ontvangen. Uiteraard zal ik mijn eigen cadeauervaringen en tips als Janne V. Luxury gift shopper ook met jullie delen. Veel leesplezier!

 

Foto van Ribbonesia

http://www.ribbonesia.com/artpieces/

 

jennahandtekening

Over Janne Venderbosch

Luxury gift shopper / speurend naar cadeaus / voor jou/jullie. Ben helemaal moe van gadgets en giftcards ! Stijlvol, tijdloos, puur, luxe = waardevol.

Plaats een reactie

Required fields are marked *