Op zoek naar kinder cadeautjes…..

23 januari 2015 geplaatst door Janne Venderbosch
Categories: Cadeaus | Tags: , , , | 4 reacties

Afgelopen maandag was ik bij De Kleine Fabriek, de kindermode- en lifestylevakbeurs. Ten eerste om een overzicht te krijgen van de kleding trends voor herfst/winter 2015. Maar ook om me te oriënteren op het gebied van cadeautjes. Wat is er voor baby’s en kinderen zoal op de markt. Zijn er merken en producten die er voor mij uitspringen?

Dieren                                                                         Van die dag is er vooral één merk echt op mijn netvlies blijven hangen. Dat waren de denim dieren van Maison Indigo. Lopend tussen de stands viel de tafel bezaait met blauwe knuffels mij meteen op. Ik werd vooral aangetrokken door de speelse vormen van de beestjes. Of misschien kwam het door de niet zo voor de hand liggende diersoorten die de ontwerpster gekozen heeft.

Olifant, vos en miereneter van Maison Indigo,

Olifant, vos en miereneter van Maison Indigo

Ik zag een teckel met een schattig spits snuitje. Een dikke olifant, heerlijk onderuit gezakt op zijn achterpoten. Zelfs de miereneter had ik zo in mijn armen willen sluiten. Maar ook van het klassieke konijntje is een aandoenlijke versie gemaakt met zijn lange oortjes.

Knuffel konijn van oude spijkerbroeken

Knuffel konijn van oude spijkerbroeken

Spijkerbroeken                                                   Wat  vooral bijzonder is aan deze ‘knuffels’ is dat ze helemaal gemaakt zijn van oude gebruikte spijkerbroeken. Door het gebruik van verschillende soorten en kleuren denim in één dier krijgt het beestje zijn bijzondere karakter. De denims worden eerst geselecteerd en gereinigd. Daarna gaan ze naar sociale werkplaatsen in Nederland waar de dieren in elkaar genaaid worden.

Een leuk idee als je dus op zoek bent naar een duurzaam kraam- of peuter cadeau. Maar natuurlijk ook leuk als cadeau voor je eigen kindje. Ik weet zeker, ze worden vrienden voor het leven…..

Te volgen op facebook                                           https://www.facebook.com/MAISONINDIGO

Verkoop online:                                           http://www.knuffelsalacarte.nl/Maison-Indigo-mf-52.html      http://www.jutenjuul.nl/maison-indigo

 

 

 

Over Janne Venderbosch

Luxury gift shopper / speurend naar cadeaus / voor jou/jullie. Ben helemaal moe van gadgets en giftcards ! Stijlvol, tijdloos, puur, luxe = waardevol.

Comments (4)

  1. Leuk Janne! Dank je wel voor je mooie woorden.

  2. Beste Janne,

    Bedankt voor het vermelden van onze shop. De knuffels van Maison Indigo zijn inderdaad super om cadeau te geven. En ze zijn ook zeer geliefd bij volwassenen.

    Joke

Plaats een reactie

Required fields are marked *